Elismerések

Felfedezettjeink 2013.

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács évek óta nagy sikerrel rendezi meg Felfedezettjeink pályázatát. A Tehetséghidak Program (TÁMOP-3.4.5) keretében kiírt „Felfedezettjeink 2013” című pályázatainkat értékelve, két kiemelkedő tehetségű tanulónk díjazásban részesült, ezáltal közvetlen anyagi és eszközbeli segítséghez jutnak eredményeik további sikeréhez.

Szentes Réka 10. B osztályos diákunk fődíjban részesült

Réka 6 éves korától teniszezik rendszeresen. Számos hazai és nemzetközi versenyeken szerepel eredményesen. Többször volt magyar bajnok, páros magyar bajnok. Egyéni ranglista 3. helyezettje. A nemzetközi ranglistán is kiemelkedő helyet foglal el. Célja a junior Grand Slamen tornák kiemelkedő eredményeinek elérése, az ITF-n a világ élvonalába kerülés, profi teniszezővé válni a felnőttek között. Méltán nyerte el több ízben Salgótarján „Jó tanuló - jó sportoló” elismerést.

Telek Máté 11. b osztályos diákunk különdíjban részesült.

Máté eddigi tanulmányai alatt számtalan országos versenyen szerepelt matematika és informatika területen. Kiemelkedő országos eredményei vannak az Arany Dániel, Gordiusz, Peák István matematika versenyen, valamint a Nemes Tihamér Országos Informatikai Tanulmányi Versenyen, és a Gábor Dénes Számítástechnikai versenyen. A népzene, és a népi hagyományok ápolásával több országos elismerést szerzett. Évek óta hegedül, népzenekari tag. Már két alkalommal kapta meg Salgótarján város „Ifjú tehetsége” díjat.

Bonis Bona díjasaink - A Nemzet Tehetségeiért

Kovácsné Karácsony Éva
(Kiváló Akkreditált Tehetségpont elismeréssel is)

Dudok Györgyné

Dancsó János

Dudok Györgyné
Csermely Pétert professzor úrtól
veszi át az "Életmű" Díjat

Kovácsné Karácsony Éva
(Kiváló Akkreditált Tehetségpont elismeréssel is)

Dudok Györgyné
 

Szabó János a Tanács jelölésére
a Nemzeti Múzeumban megkapta
a Bonis Bona Díjat

Keléné Szabó Ágnes
a Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium
rajz-média szakos tanára, és
Kissné Sári Judit
a Salgótarjáni Székhelyintézmény
kémia-matematika szakos tanára
szintén a Tanács jelölésére megkapta
a Bonis Bona Díjat.